Ammattilaisten ilta_ilman.png

AMMATTILAISTEN ILTA TIISTAINA 21.11. KLO 17 

Osallisuuden aika järjestää lastensuojelun ammattilaisille tarkoitetun illan, jossa pohditaan yhdessä kuinka ammattilaisten ja kokemusasiantuntijoiden yhteistyötä voidaan kehittää. Miten juuri sinä voisit rikastaa työtäsi toimimalla yhdessä kokemusasiantuntijoiden kanssa? Entä mitä yhteistyö vaatii? Tule ja innostu!

Ilta järjestetään Osallisuuden ajan toimistolla, osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 15 A, 6 krs. Tarjolla kahvia, teetä ja pientä purtavaa.


KUTSU SYYSKOKOUKSEEN 

Osallisuuden ajan jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita järjestön syyskokoukseen, joka pidetään maanantaina 27.11.2017 klo 17, toimistollamme Pohjoinen Hesperiankatu 15 A, 6 krs, 00260 Helsinki. Kokouskutsu esityslistoineen on lähetetty jäsenille perjantaina 10.11.2017 sähköpostin välityksellä.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 11 § määräämät syyskokoukselle kuuluvat asiat:

- vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä varsinaisen jäsenen ja yhdistysjäsenen jäsenmaksun suuruus seuraavalle vuodelle.

- valitaan hallituksen puheenjohtaja vuodelle 2018

- valitaan muut hallituksen jäsenet

- valitaan yksi tilintarkastaja ja yksi varatilintarkastaja

- päätetään muista hallitukselle edeltäpäin esitetyistä ja kokouskutsussa mainituista asioista.


TO 8.2.2018KLO 13-15.30 (1).png

Lokakuinen eduskuntavierailu poiki Kansalaisinfon järjestämisen helmikuussa Pikkuparlamentissa! Torstaina 8.2. klo 13-15.30 lähdemme viemään lastensuojelun asiaa eteenpäin. Tervetuloa mukaan! Tilaisuus on avoin kaikille, mutta vain 60 nopeinta mahtuu saamaamme tilaan. Toivomme, että raivaat kalenteriisi jo nyt tilaa ja tulet paikan päälle todistamaan lastensuojelun kokemusasiantuntijoiden vallankumousta. Tilaisuuden ohjelmaa valmistellaan vielä, mutta heti sen tarkentuessa laitamme mainoksen jakoon. Tämä on tapahtuma, jota et halua jättää väliin.


guzenina.jpg

EDUSKUNTAVIERAILU

Osallisuuden ajan porukka kävi tapaamassa eduskunnassa kansanedustaja Maria Guzeninaa 4.10. Tapaamisen aikana käytiin hedelmällistä keskustelua lastensuojelun tämänhetkisestä tilanteesta, lastensuojelun esiinnostamisen tärkeydestä ja suunniteltiin tulevaa yhteistyötä. Koska Osallisuuden ajan yhtenä tarkoituksena on viedä lastensuojelun asiakasnuorten ja ammattilaisten viestiä päättäjille, niin nyt olemme vahvasti rakenteiden ytimessä. Tämän yhteistyön hedelmiä kannattaa jäädä odottamaan!


mainos_happi.jpg

NUORTEN PÄIVÄN TERVEISET

Lastensuojelun Keskusliiton, Pesäpuun ry.:n ja Osallisuuden aika ry.:n järjestämään Nuorten päivään 1.9.2017 kutsuttiin mukaan lastensuojelun asiakkaana olevia ja olleita nuoria. Päivä pidettiin Toimintakeskus Hapessa Helsingissä. Nuoria saapui paikalle lähes 50. Nuorille on tärkeää tavata muita lastensuojelun asiakkaita ja saada tilaisuus keskustella lastensuojelusta. Nuorten päivässä tärkeintä onkin kohtaaminen ja toiseksi tärkeintä saada oma ääni kuuluviin myös suuremmalle yleisölle. Päivän aikana nuoria pyydettiin lähettämään terveisiä lastensuojelun ammattilaisille. Tänä vuonna Nuorten päivän terveiset tuotiin ammattilaisille videon muodossaValtakunnallisilla lastensuojelupäivillä 26.-27.9. Tommi Laition puheenvuoron yhteydessä. Voit käydä katsomassa nuorten päivän videoterveiset tästä

Annantalo.JPG

PIHALLA!? -TAIDENÄYTTELY ANNANTALOLLA

Koko syyskuun ajan Annantalolla oli esillä lastensuojelun asiakastaustaisten nuorten ja aikuisten tekemiä erilaisia teoksia Pihalla!? -taidenäyttelyssä. Näyttely kosketti ja toi iholle lastensuojelun asiakkaitten kokemusmaailman. Näyttely oli Pesäpuu ry:n organisoima, jota oli toteuttamassa useita eri järjestöjä ja ryhmiä. Osallisuuden aika piti näyttelyssä kaksi työpajaa, olimme mukana kokemusasiantuntija café'ssa ja pidimme näyttelykierroksia opiskelijoille. Näyttely sai upean vastaanoton, joten toivottavasti teoksia tulee vielä myöhemminkin esille.