Unelmien jälkihuolto_mainos.JPG

UNELMIEN JÄLKIHUOLTO -TILAISUUS 16.12.2019 TURUSSA

Sosiaalialan ammattilainen, tervetuloa yhdessä nuorten kokemusasiantuntijoiden kanssa pohtimaan, millaista olisi unelmien jälkihuolto. Tilaisuus järjestetään Turun Tyttöjen talolla maanantaina 16.12. klo 12-16. Tilaisuus on maksuton ja sisältää iltapäiväkahvit. Iltapäivä rakentuu yhteiselle työskentelylle, joten osallistujamäärä on rajattu 30 ensimmäiseksi ilmoittautuneeseen. Ole siis nopea ja ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella! Ilmoittautumisia otetaan vastaan kunnes tilaisuus on täynnä tai viimeistään 29.11. Muistathan perua ilmoittautumisesi sähköpostitse anni.sunervo@osallisuudenaika.fi, mikäli et pääsekään tulemaan (perimme 10€ osallistujamaksun, mikäli ilmoittautunut ei saavu paikalle eikä ole peruuttanut tuloaan).

Tilaisuutta järjestävät yhdessä Osallisuuden aika ry, Turun Veturointi, Pesäpuu ry, Nuorten Ystävien Turun avopalvelut, Perhekuntoutuskeskus Lauste ja Turun kaupungin jälkihuolto.

Lisätietoja: Hanna Oikarinen, hanna.oikarinen@autalasta.fi, p. 044 562 0011 ja Anni Sunervo, anni.sunervo@osallisuudenaika.fi, p. 040 085 0605